Sedinta individuala

Terapia Bowen este pentru oricine.

Terapia bowen este neivazivã. Ea nu face rãu şi nu are efecte secundare. Se adreseazã oricui, de la mic la mare, de la pitic la bunic. Aduce corpul şi psihicul într-o stare de echilibru, stare de care acestea au nevoie pentru a depãşi obstacolele apãrute şi astfel le dã timpul şi sã se vindece.

Beneficiile terapiei Bowen includ:

  1. Reducerea durerii – Terapia Bowen poate ajuta la reducerea durerii asociate cu o serie de afecțiuni, inclusiv dureri de spate, dureri de genunchi, dureri de șold, dureri de cap și fibromialgie.
  2. Îmbunătățirea posturii – Terapia Bowen poate ajuta la corectarea problemelor de postură, cum ar fi scolioza sau poziția incorectă a gâtului.
  3. Îmbunătățirea stării de spirit – Terapia Bowen poate ajuta la reducerea stresului și anxietății și poate îmbunătăți starea de spirit generală.
  4. Îmbunătățirea funcției sistemului limfatic – Terapia Bowen poate ajuta la îmbunătățirea circulației limfatice, ceea ce poate ajuta la eliminarea toxinelor din organism.
  5. Îmbunătățirea somnului – Terapia Bowen poate ajuta la îmbunătățirea calității somnului și la reducerea insomniei.
  6. Îmbunătățirea performanței sportive – Terapia Bowen poate ajuta la reducerea riscului de accidentări și la îmbunătățirea performanței sportive prin creșterea flexibilității și a mobilității.
  7. Îmbunătățirea digestiei – Terapia Bowen poate ajuta la îmbunătățirea digestiei prin îmbunătățirea fluxului sanguin către organele digestive și prin reducerea tensiunii musculare asociate cu problemele digestive.

Este important să rețineți că beneficiile terapiei Bowen pot varia în funcție de afecțiunea tratată și de persoana care primește terapia. Este întotdeauna recomandat să discutați cu un terapeut Bowen calificat pentru a afla mai multe despre cum această terapie poate fi benefică pentru dumneavoastră.

Medicina ne învatã cã celulele au perioade de regenerare diferită. Unele se nasc şi mor în doar câteva zile, altele după câţiva ani. Ciclul complet de viaţă pentru celulele roşii este de 4 luni, în timp ce celulele albe „trăiesc” un an. Pielea se schimbă o dată la 2-3 săptămâni, colonul se reînnoieşte o dată la 4 zile, iar pentru oase procesul durează 10 ani. Un ficat bine vascularizat se poate regenera complet în 5 luni. Un studiu recent arată că inima are capacitatea de refacere o dată la 20 de ani. Acest organ este dotat cu celule stem care întineresc constant, de cel puţin 3 sau 4 ori în timpul vieţii. Plămânii sunt nişte organe formate din mai multe tipuri de celule, de aceea perioada lor de regenerare variază. Astfel, ţesutul alveolar se regenerează din an în an, iar celulele de la suprafaţa plămânilor se refac în 2-3 săptămâni. Vârsta intestinelor este de numai 2-3 zile şi asta din cauza substanţelor chimice care acţionează asupra lor zilnic. Acele porţiuni de intestin protejate de mucus au o perioadă de refacere ceva mai lungă, de maximum 5 zile. Şi tot la fiecare 5 zile se reface şi mucusul care protejează stomacul.

fa o rezervare

Get Therapy News

Explore:
Contact:
© 2024 Mindly