Pachet 7 sedinte

Terapia Bowen este pentru oricine.

Terapia Bowen este neivazivã. Ea nu face rãu şi nu are efecte secundare. Se adreseazã oricui. Aduce corpul şi psihicul într-o stare de echilibru, stare de care acestea au nevoie pentru a depãşi obstacolele apãrute şi astfel le dã timpul şi sã se vindece.  Fiecare dintre noi este diferit şi ca urmare  este nevoie de un timp diferit pentru a ne vindeca. Terapia Bowen respectã fiecare individ în parte şi se adapteazã la necesitãţile acestuia.

La întrebarea : de câte şedinţe este nevoie? Rãspunsul este: depinde de mulţi factori- de complexitatea şi gravitatea problemelor pentru care se prezintã cineva, de modul cum corpul integreazã şi rãspunde la terapie,  de vârstã, de stilul de viaţã, de cât de implicat este fiecare, etc. Rezultate sunt vizibile dupa prima sedinta dar cu cât problemele sunt mai grave cu atât mai mult este nevoie de protocol care poate dura minim 7 şedinţe şi se poate extinde atât cât este nevoie, cu pauzele necesare.

Şedinţele se desfãşoarã la un interval de 7 zile, 14 zile, 21 zile, de fapt atât cât are nevoie fiecare organism sa integreze procedurile şi sã  le foloseascã pentru a se vindeca.

fa o rezervare

Get Therapy News

Explore:
Contact:
© 2024 Mindly