Call Us:
(+40)742 152 345

Cea mai bunã cale e cea simplã

Despre mine sunt multe de spus… psiholog, HR manager, terapeut masseur, terapeut Bowen dar in primul rand om caruia ii pasa de semenii lui. Am constientizat ca tot ce am facut si invatat pana acum, m-a ajutat sa inteleg natura omului si sa caut sa o inteleg in continuare.

Faptul cã sunt în primul rând psiholog, mã ajutã sã înteleg mai uşor pacientul care vine în cabinet şi sã îl abordez diferit faţã de un terapeut obişnuit care nu are pregãtirea  de psiholog iar cum terapia Bowen este o tehnicã holisticã, este exact ceea ce aveam nevoie ca sã pot ajuta pacienţii. Sunt fascinata de faptul ca avem atat de multe capacitati pe care le ignoram si nu doar din cauza ca nu le cunoastem, ci mai ales pentru ca am fost invatati ca omul nu are capacitatea de a se vindeca singur. Cum am ajuns sa practic terapia Bowen? Dupa ce am vazut cum aceasta terapie a facut minuni pentru fiul meu si pentru mine, am decis ca e ceva ce trebuie sa invat. Fiul meu s-a nascut cu o scolioza care ii cuprindea aproape intreaga coloana. De la varsta de 3 ani, a facut recuperare si gimnastica medicala dar acest lucru nu a fost suficient cand a inceput sa aiba un puseu de crestere iar coloana lui s-a dus la un unghi care a impus purtarea unui corset timp de 22 de ore pe zi, aproximativ 3 ani. Credeti ca fost suficient? Nu, bineinteles, iar ortopedul care ii supraveghea starea ne-a spus ca singura lui solutie este operatia. Cand am iesit din cabinetul acestuia, fiul meu a decis ca nu se opereaza, indiferent de consecinte. Cum nimic nu este intamplator, am aflat de la un medic, ca isi duce fiica ce are scolioza la un terapeut Bowen. Nu auzisem niciodata de terapia Bowen dar ne-am spus ca nu avem nimic de pierdut. Ca sa scurtez povestea, va spun ca fiul meu a renuntat la corset si a inceput terapia Bowen care a reusit sa ii stabilizeze coloana.

Cum te poate ajuta terapia Bowen

Bowen este o tehnică de remediere corporală holistică care funcționează asupra receptorilor și a țesutului conjunctiv moale (fascia) al corpului. Terapia Bowen poate fi utilizată pentru a trata probleme musculo-scheletice sau neurologice asociate, inclusiv leziuni sportive acute și afecțiuni cronice sau organice. Este blând și relaxant și nu folosește manipulare forțată.

Este un tratament holistic care tratează persoana ca întreg  și are ca scop tratarea cauzei problemelor, mai degrabă decât a simptomelor, având ca urmare şi ameliorarea sau chiar dispariţia simptomelor.

Deci dacã te afli în situaţia în care simţi nevoia sã faci mai mult pentru tine decât sã ameliorezi nişte simptome şi realizezi ca problema este mai complexã de atât, ai venit în locul potrivit.

Am ajutat oameni ca tine

Am apelat la tehnica magica a Florinei fără sa știu ca după prima sedinta vor fi schimbări benefice rapide. Durerile și restricțiile musculare au trecut datorita terapiei și astfel s-a restabilit starea de bine.
andreea g
Pacient

Get Therapy News

Explore:
Contact:
© 2024 Mindly